Loading...

Szerszámkészítés

Szerszámüzemünkben magas minőségű fröccsöntő szerszámokat és fémmegmunkáló készülékeket gyártunk. Elismert szerszám beszállítója vagyunk számos multinacionális vállalatnak Európában és a tengerentúlon is. Fókusz területünk az energiaipar, elektromos gépek, autóipar, háztartási eszközök és egészségi eszközök szerszámozása.

Az üzletágaink közötti szinergiákat kihasználva az AQ Anton rugalmas, komplex megoldást nyújt a tervezéstől a prototípuson keresztül a széria gyártásig. Tapasztalt csapatunk és korszerű gépein segítségével 80-100 szerszám és készülék készül évente szerszámüzemünkben. Gyártási tevékenységünk mellett mérnöki tanácsadási szolgáltatást is nyújtunk vevőinknek.

Üzemünkben fejlett irányítási- és mérőrendszereket alkalmazunk és különböző minőségirányítási rendszereket működtetünk.


MIÉRT AZ AQ ANTON?

Specializációk


Teljeskörű megoldás

Tanácsadás, tervezés, prototípus, szerszámgyártás, helyi próbák. Mi végig visszük a szerszám projektjeinket a vevői előírásoknak megfelelően, garanciavállalás mellett. Nem csak gyártunk, hanem üzemeltetünk is szerszámokat. Ennek tapasztalatát folyamatosan felhasználjuk a tervezésnél.

Többkomponensű technológia

Több évtizedes tapasztalatunk van többkomponensű műanyag alkatrészek szerszámozásában és fröccsöntésében. Akár 4 komponens feldolgozására alkalmas széria szerszámaink 1 millió ciklus felett is teljesítenek.

Speciális készülékek

Speciális anyagok (pl. szuperötvözetek, nikkel bázisú ötvözetek, grafit, kerámia) megmunkálására és vizsgálatára alkalmas készülékeket tervezünk és gyártunk. Több mint 1 000 készüléket gyártottunk ipari gázturbina és repülőgép hajtómű alkatrészek megmunkálásához.