Loading...

Műanyag Fröccsöntés

Az AQ Anton 1993-tól gyárt fröccsöntött alkatrészeket. Vevőink globális multinacionális vállalatok az elektromos, háztartási és autóipari szegmensben. Szerszámgyártói hátterünkkel rugalmas és teljes körű megoldást kínálunk vevőinknek a szerszám tervezéstől a szériagyártásig. Üzemünkben több ezer tonna műszaki műanyagot dolgozunk fel 4 000 m2 termelő területen. Gyártó tevékenységünk mellett tanácsadási szolgáltatást is nyújtunk vevőinknek a műanyag termékek tervezése során.

Üzemünkben fejlett irányítási- és mérőrendszereket alkalmazunk és különböző minőségirányítási rendszereket működtetünk.


MIÉRT AZ AQ ANTON?

Specializációk


Teljeskörű megoldás

Tanácsadás, tervezés, prototípus gyártás, helyi szerszámgyártás és széria gyártás. Nem csak műanyag termékeket gyártunk, hanem szerszámokat is. Így garanciát tudunk vállalni a teljes projekt során.

Többkomponensű fröccsöntés

Több évtizedes tapasztalatunk van többkomponensű műanyag alkatrészek szerszámozásában és fröccsöntésében. Akár 4 komponens feldolgozására alkalmas széria szerszámaink folyamatosan bizonyítanak számos OEM vevőnk számára.

Komplex termékek

Számos kiegészítő technológiát (inzert ráfröccsöntés, kondícionálás, kiegyensúlyozás, high-tech polimerek, automatizálás) kínálunk vevőinknek. Ha valamilyen speciális megoldásra van szükség az AQ Anton jó választás lehet.