Loading...

Karrier

Miért az AQ Anton?

Az AQ Anton Kft. vezetése hiszi és vallja, hogy céljait csak elkötelezett, motivált, nagy tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársak közreműködésével tudja megvalósítani. Folyamatosan keresünk pályakezdőket és felkészült szakembereket. Munkatársainknak kihívásokkal teli munkakörnyezetet, szakmai és anyagi továbbfejlődési lehetőséget biztosítunk.

Többre vágyik mint egy egyszerű állás?

Mi nem csak munkát ajánlunk Önnek, hanem lehetőséget arra, hogy folyamatosan fejlessze szakmai ismereteit. Már 25 éve elkötelezettek vagyunk az innovatív, hasznos, jövőbe mutató technológiai megoldások mellett.

Ön pályakezdő?

A fiatalok képzése kiemelten fontos az AQ Anton számára. Részt veszünk a szakképzésben együttműködve a helyi középiskolákkal és egyetemmel. Gyakornokaink piacképes tudásra tesznek szert és lehetőséget kapnak, hogy tanulmányaik befejezését követően az AQ Antonnál kezdjék meg szakmai karrierjük építését.

Csapatot keres?

Világszínvonalú gyártás csak csapatmunkával lehetséges. Segítjük egymást a kimagasló eredmények elérésében. Támogatunk minden friss ötletet, ami segít bennünket a folyamataink fejlesztésében.

Egyensúlyra vágyik?

Tudjuk, hogy az élet nem csak a munkáról szól. Annak érdekében, hogy munkatársaink a legjobbat nyújtsák munkájuk során, aktívan támogatjuk őket a munka és magánéletük közötti egészséges egyensúly megtalálásában.


Valósítsa meg karrierterveit nálunk!

Az AQ Anton Kft. szerszámgyártással, műanyag alkatrészek gyártásával és speciális fémmegmunkálással foglalkozó nagyvállalat. Olyan nagy tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársakat, valamint pályakezdő fiatalokat keresünk, akik készek azonosulni vállalatunk innovatív kultúrájával, és elkötelezettek a folyamatos fejlődés és fejlesztés mellett.